‘Breng het vuur terug’

Een uniek 6 maanden traject

Relatietherapie Amersfoort

Een nieuw gevoel van magie in jullie liefde

Het 6 maanden traject ‘Breng het vuur terug’ is heel geschikt voor het verdiepen en verbreden van jullie relatie. Het programma van deze 6 maanden is niet in beton gegoten en jullie krijgen de volledige begeleiding die voor jullie op dat moment nodig is.
Het resultaat is gezamenlijke doelen en wensen voor een liefdevolle toekomst weer opnieuw te vinden, waardoor het weer voelt alsof jullie een team zijn.

Een kwaliteitstraject met extra veel tijd voor elkaar. Door zaken maar op zijn beloop te laten en belangrijke problemen ‘onder de mat te schuiven’ krijgen tienduizenden kinderen jaarlijks te horen dat hun ouders gaan scheiden. Dit willen jullie te allen tijde voorkomen. In een 6 maanden traject met mij hebben jullie die kans. 

Het 6 maanden traject ‘Breng het vuur terug’ is heel geschikt voor het verdiepen en verbreden van JULLIE RELATIE.

relatietherapie amersfoort

Een kwaliteits traject met extra veel tijd voor elkaar

We gaan iedere twee weken, of naar gelang jullie wensen, online en/of offline een gesprek aan en 3 keer houden we een ‘bos dag’, met een tussenperiode van 1 maand. Tijdens deze dagen pakken we alles aan waar jullie na zoveel jaren samen tegenaan lopen. De dagen op de boslocatie is bij Buitenplaats Elisabeth in Woudenberg en extra fijn omdat jullie zo’n dag samen zijn, er niet op tijd wordt gelet en omdat het alleen maar over jullie gaat. Het gaat nu eens niet alleen over de kinderen, maar we pakken aan wat eigenlijk tussen jullie liefdespartners te lang is blijven liggen. Daarnaast is er ook tijd om het vuur weer in jullie relatie terug te brengen, waardoor jullie weer vol liefde samen verder kunnen.

De offlinegesprekken vinden plaats in ‘Het Coachhuis’ in Amersfoort of bij jullie in de omgeving.

Het hele traject wordt vooraf, in goed overleg, in de agenda’s vastgelegd. Het is wel eens passen en meten, maar we komen er altijd uit.

Tijdens het gehele 6 maanden traject bied ik ook ondersteuning door oefeningen, en ben ik dagelijks beschikbaar via email en Whatsapp. Als er vragen zijn of jullie lopen ergens tegenaan wat niet kan wachten tot de volgende sessie, dan kunnen jullie mij altijd jullie vragen stellen. Ik sta dus echt 6 maanden tot jullie beschikking voor support en coaching.

Jullie relatie en gezin is dat waard!

Contact

Informatie

Balans Coach Amersfoort
KvK Amersfoort nr. 70059233
AGB code 41790007

logo balanscoach amersfoort