Hallo, ik ben Gitty.

Relatiecoach! Coaching 100% gericht op het vinden van een voor jullie comfortabele balans en verbetering in jullie relatie!

Mijn diepste drijfveer om voor Relatie Coaching te kiezen is het gemis dat ik zelf ervaren heb in gebrek aan communicatie en waardering tussen twee personen.
Ik woon in Amersfoort en heb een lieve man en fijne kinderen. Ik ben leergiering, ambitieus, empathisch en positief. Na jarenlang full time actief te zijn geweest binnen het bedrijfsleven en na het behalen van de noodzakelijke diploma’s en certificaten heb ik in 2017 besloten mijn eigen coaching praktijk te openen.

Ook ik heb op mijn levenspad net als iedereen vele uitdagingen mogen meemaken. Bijvoorbeeld niet op tijd communiceren van wat ik denk, vind en voel. Altijd in de waan van de dag leven en uiteindelijk bijna ten koste van een juiste balans in mijn gezondheid en privéleven.
Een eyeopener die mij gelukkig tijdig heeft laten inzien hoe belangrijk het is om altijd een goede persoonlijke balans binnen dit leven te hanteren. En vooral te bewaken!

Ik ben gediplomeerd en gecertificeerd coach, aangesloten bij

  • Diploma Academisch Coach, gevolgd bij de Academie voor Coaching. Deze opleiding heeft een EQA-accreditatie van NOBCO/EMCC;
  • Balance Breathing Coach Niveau I, gevolgd bij de Academy for Balance Breathing. Deze opleiding maakt onderdeel uit van LINN Sittard Opleiding en Training;
  • Balance Breathing Coach, Niveau II;
  • Certified Practitioner of NLP (Neuro Linguistic Programmeren), gevolgd bij de Mind Academy (NLP Institute);
  • Certificaat NLP Groeigroep;
  • Certificaat IPSO Basistraining, psychosociale oncologische ondersteuning aan mensen met kanker, hun naasten of nabestaanden, gevolgd bij IPSO Inloophuizen en Psycho-oncologische centra. 
  • Civas, Relatie coach opleiding, alles over het professioneel ondersteunen en coachen van (echt)paren met relatieproblemen

Ik hanteer flexibele afspraakuren overdag en ’s avonds, in de praktijkruimte of bij jullie thuis. Hierdoor zijn er ook geen lange wachttijden.

Tijdens mijn coaching draait alles om jullie en om het vinden van een comfortabele balans binnen jullie relatie. Als ik er een bijdrage aan kan geven via mijn coaching programma dat jij en je partner zich kunnen openstellen om te zeggen wat jullie denken en voelen, èn waardoor je ook beter kan leren luisteren en respect en interesse voor elkaar kan tonen, dan is mijn missie geslaagd!