‘Repareer jullie relatie’

Een uniek 3 maanden traject

Relatietherapie Amersfoort

Terug naar het gevoel
van samen één

Een kortdurend traject voor liefdesparen waarin jullie stap voor stap werken aan meer verbinding met elkaar. Ervaren jullie een verwijdering en/of spanningen in het gezin? Afgeleid door de hectiek van de dag waardoor een verwijdering alleen nog maar groter wordt? Dan ben je er op tijd bij met dit 3 maanden traject.
In een periode van 3 maanden zullen jullie de volgende onderwerpen met elkaar bespreken:  
• De vijf talen van de liefde
• Onderling vertrouwen
• Liefde en hechting
• Uitspreken naar elkaar 
• Terugkerende patronen
• Vergeving van ‘oude koeien’
• Een veilig gevoel in je relatie

relatietherapie amersfoort

Hoe vinden jullie elkaar terug?!

We gaan iedere twee weken online en/of offline een gesprek aan. Ook staat een hele dag gepland op een prachtige boslocatie. Hier gaan wij met z’n drieën hard aan de slag en komen we tot waar het over gaat bij jullie. Het wordt absoluut geen ‘uurtje op de bank’ sessie… Maar ook worden jullie hier verwend met een heerlijke lunch, koffie/thee/water en sapjes.

De offlinegesprekken vinden plaats in Het Coachhuis in Amersfoort of bij jullie in de omgeving. De bosdag is bij Buitenplaats Elisabeth in Woudenberg.
Tussendoor krijgen jullie oefeningen mee en voor alle vragen die niet kunnen wachten tot een volgende bijeenkomst, sta ik voor jullie klaar op de email en WhatsApp.

Na dit traject weet je hoe het is om weer samen ‘als 1’ vooruit te kijken. Weer samen genieten van jullie relatie en ook uitdagingen weer samen aanpakken. Heerlijk voor jullie en superfijn voor jullie kinderen. Dit 3 maanden traject is een ‘light versie’ van het 6 maanden traject.

Naar gelang jullie wens (of de noodzaak hier omheen) kan het 3 maanden traject verlengd worden via het doorzetten van de 2 wekelijkse gesprekken.

Laat me jullie helpen en neem contact met mij op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Contact

Informatie

Balans Coach Amersfoort
KvK Amersfoort nr. 70059233
AGB code 41790007

logo balanscoach amersfoort