KOSTEN & VERGOEDINGEN RELATIETHERAPIE

De kosten en eventuele voor de relatietherapie trajecten nemen we door tijdens het eerste en gratis intake-gesprek. E.e.a. is mede afhankelijk van de invulling die jullie hieraan geven.

Een individueel coaching traject voor andere levensvragen bestaat uit maximaal 6 sessies van 1,5 tot 2 uur met eventueel aanvullend een ademcoachsessie. Voor dit traject geldt een prijs v.a. 575 euro inclusief BTW en exclusief eventuele reiskosten die mogelijk door mij gemaakt worden. Zijn er meerdere sessies nodig, dan starten we een nieuwe overeenkomst.

Voorafgaand aan het traject hebben we een gratis kennismakingsgesprek om de coachvraag helder te krijgen en te zien of er een klik is. Dit gesprek kan telefonisch, online of in de coach praktijk plaatsvinden.

De werkgever betaalt

Werkgevers hebben vaak een budget voor werknemers waaruit de persoonlijke ontwikkeling kan worden betaald. Mijn advies is om met je werkgever te overleggen of een professioneel coaching traject hier ook onder valt. Je kunt dit ook aanvragen bij een Arboarts, de wet Poortwachter geeft de ruimte om mee te werken, vooral als het gaat om preventieve behandelingen, re-intergratie of ziekteverzuim.

Vergoeding uit de zorgverzekering

Coaching behoort niet vaak standaard tot het basispakket. Afhankelijk van het soort polis kan het wel zo zijn dat dit soort kosten opgenomen zijn in jouw aanvullende pakket. Informeer bij je zorgverzekeraar naar de mogelijkheden en zogewenst kan je ik je hierbij helpen.

Aftrekbaar voor Ondernemers/ ZZP’er

Als je zzp-er bent, dan is coaching aftrekbaar bij de belastingdienst binnen de ondernemingskosten zoals de IB en de BTW (21%)

PGB en het UWV

De kosten van coaching zoals door mij gegeven, zijn onder bepaalde voorwaarden te vergoeden uit de PGB. Neem contact op met het zorgkantoor voor de specifieke voorwaarden en noem mijn AGB code, 41790007.

3 maanden relatietherapie

Repareer jullie relatie

Het programma "Repareer jullie relatie" pakken we op tijdens een uniek relatietherapie traject van 3 maanden.
Lees HIER meer over.

Individuele Coaching

Een individueel begeleidingstraject zogewenst voorafgaand of aansluitend op een van de relatietherapie trajecten.

stress klachten
burn-out klachten
vermoeidheids klachten

Lees HIER meer over

relatietherapie 6 maanden

Breng het vuur terug

Het programma "Breng het vuur terug" doorlopen we tijdens een relatietherapie traject van 6 maanden.
Lees HIER meer over.

Contact

Informatie

Balans Coach Amersfoort
KvK Amersfoort nr. 70059233
AGB code 41790007

logo balanscoach amersfoort